Представителите на ГЕРБ  - председателят на парламентарната група Десислава Атанасова

...
Представителите на ГЕРБ  - председателят на парламентарната група Десислава Атанасова
Коментари Харесай

Атанасова и Добрев напуснаха извънредното заседание на Съвета по сигурността

Представителите на ГЕРБ  - ръководителят на парламентарната група Десислава Атанасова и ръководителят на парламентарната енергийна комисия Делян Добрев, напускаха изключителното съвещание на Съвета по сигурността при премиера.

" Считаме за безусловно безпредметно нашето присъединяване, тъй като всичките ни опасения, които през тези месеци изразявахме, през днешния ден за следващ път от отчетите на службите се потвърдиха " , съобщи Атанасова.

Стана ясно, че " Лукойл " е имал подготвеност още през вчерашния ден да премине към напълно неруски нефт , само че след съвещанието на енергийната комисия това внезапно се е трансформирало и сега към момента се преработва в голям % съветски нефт. Стана ясно, че има опция за доставки отвън Руската федерация и отвън типа " Уралс ". За нас няма изненада и е загуба на време да продължаваме да стоим на този спонтанен Съвет по сигурността, който удостоверява всичко, което ние говорихме през последната година и половина, разяснява тя. 

Печели се на гърба на българските жители, сподели още Атанасова.

Министър-председателят акад. Николай Денков свика днес изключително съвещание на Съвета по сигурността към Министерския съвет във връзка импортирания в Народното събрание план на Закон за изменение на Закона за надзор по използване на ограничаващите ограничения предвид на дейностите на Русия, дестабилизиращи обстановката в Украйна.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР